Forside arrow Nyheder arrow Forskningsstøtte fra DSE torsdag, 17 oktober 2019 
 

Forskningsstøtte fra DSE PDF Udskriv E-mail

Procedure til DSE støtte af Ph.D. netværk og forskningseminar

DSE støtter aktiviteter som fremmer forskning om det europæiske samarbejde i Danmark. Forankringer ligger i studiet af den Europæiske Union (EU), men andre organisationer og relationer er også relevant.

Der er to formal som kan støttes finansielt af DSE med beløb på op til 5.000 kr per ansøgning, særligt projekter som fremmer samarbejdet mellem DSE’s medlemsinstitutioner.

1) Oprettelse og driften af et netværk af Ph.D. studerende i Danmark som studere europæisk integration, bredt forstået.

2) Understøttelse af forskningsseminar og lignende videnskabelige aktiviteter afholdt i Danmark med fokus på europæisk integration, bredt forstået.

Proceduren:

 

Der kan løbende indsendes ansøgningen til DSE, som efterfølgende vil blive behandlet i bestyrelsen. Ansøgningen skal kort beskrive aktiviteten (maks 1-2 sider), projektets deltagere, samt indeholder et detaljeret budget (maks 1 side) og en CV af ansøgeren (maks 1 side). Der er ikke en skema til selve ansøgningen.

 Ansøgningen skal indsendes til DSE’s formand, og henvendelse vedrørende støtte kan også rettes til DSE’s formand.

Ansøgningen skal godkendes af et simpelt flertal af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. Ansøgeren vil få besked umiddelbart efter behandling – senest tre måneder efter indsendelsen.

Hvis der gives støtte forventes det, at der skal indsendes rapport og bilag om aktiviteten til kasseren og formanden senest 3 måneder efter det er afholdt.

 
< Forrige
 
: Forside :: Nyheder :: Aktiviteter :: Latest DSE Newsletter :: Medlemsskab :: Forskning / dokumentation :: Phd Netværket :: Bestyrelsen :: Kontakt :: Søg :: Site Map :
 
 
Webdesign by RedWeb